зенит официальный сайт - masterclassy.ru
-
Lestayehut
зенит официальный сайт - masterclassy.ru
Благодаря зеркало марафонбет, вы всегда сможете оставаться на связи с любимыми играми и ставками. Блокировки не преграда, ведь зеркало работает стабильно и эффективно.
-
Alfredjethy
Koreańscy naukowcy stworzyli tatuaż monitorujący stan zdrowia!
Czy słyszeliście o najnowszym osiągnięciu koreańskich naukowców? Stworzyli inteligentny tatuaż, który potrafi monitorować stan zdrowia! Dzięki specjalnemu atramentowi z nanocząsteczkami, tatuaż może zmieniać kolor w relacji z poziomu glukozy, nawodnienia czy innych parametrów zdrowotnych. To duże, jak metoda skupia się z pracą ciała!
Co ciekawe, do działania takiego tatuażu wykorzystuje się standardowe zestaw do tatuażu, a widać w perspektywie każdy salon będzie mógł świadczyć takie nowe usługi. Wyobraźcie sobie, że chodzicie na konferencję tatuażu i oddajecie nie jedynie z wysokim wzorem, lecz również z własnym "asystentem zdrowia" na skórze!
Co o tym uważacie? Czy skusilibyście się na taki tatuaż, czy jednak klasyka wygrywa?
Co ciekawe, do działania takiego tatuażu wykorzystuje się standardowe zestaw do tatuażu, a widać w perspektywie każdy salon będzie mógł świadczyć takie nowe usługi. Wyobraźcie sobie, że chodzicie na konferencję tatuażu i oddajecie nie jedynie z wysokim wzorem, lecz również z własnym "asystentem zdrowia" na skórze!
Co o tym uważacie? Czy skusilibyście się na taki tatuaż, czy jednak klasyka wygrywa?
-
Alfredjethy
Jak dbać o septum?
Ostatnio zdecydowałem się na przekłucie septum i szczerze znacząc jestem trochę pytań o pielęgnację. Wiem, że też jak przy tatuażach, istotna jest higiena i właściwa pielęgnacja w początkowych tygodniach. Kiedy kupowałem zestawy do tatuażu do ćwiczeń, często szukałem w nich kolejne informacje o dezynfekcji, płynach antybakteryjnych i pielęgnacji skóry – i myślę się, czy podobne zasady można odnieść zarówno do niedawnego kolczyka w przegrodzie nosa.
Jakie macie sprawdzone metody, żeby septum dużo się leczyło i nie pojawiały się infekcje? Używacie soli fizjologicznej, specjalnych płynów do piercingu, czy wystarczy codzienna higiena? Może ktoś doradzi, ile nieco więcej jest pełne gojenie natomiast na co szczególnie wierzyć w teraźniejszym momencie?
Chętnie posłucham Waszych badań oraz zdrowych wskazówek, bo wiem, że myśl to pewne, i życie swoje.
Jakie macie sprawdzone metody, żeby septum dużo się leczyło i nie pojawiały się infekcje? Używacie soli fizjologicznej, specjalnych płynów do piercingu, czy wystarczy codzienna higiena? Może ktoś doradzi, ile nieco więcej jest pełne gojenie natomiast na co szczególnie wierzyć w teraźniejszym momencie?
Chętnie posłucham Waszych badań oraz zdrowych wskazówek, bo wiem, że myśl to pewne, i życie swoje.